Ontstaan door de Coronacrisis is deze maand alweer de 6e online foto van de maand gehouden bij onze fotoclub. Ieder lid mag een foto insturen. Deze foto's worden geanonimiseerd en dagelijks krijgen de leden een foto toegestuurd die zij beoordelen. Wanneer alle foto rondgestuurd zijn en iedereen zijn of haar beoordelingen heeft teruggestuurd, kan iedereen zijn persoonlijke top 3 insturen. Op basis van deze stemming wordt de foto van maand gekozen.

Deze maand werd de foto van Theo Bense gekozen tot de online foto van de maand. Eén van de beoordelingen (van Rob van Agthoven):

Een absolute topper! Ik wou dat ik m gemaakt had! Prachtige techniek, zwart-wit, mooi contrast, lijnenspel, een feest om naar te kijken. Hang m groot aan de muur zou ik zeggen! Mooi gekozen standpunt tussen de rails, hier is heel goed gekeken. Superscherp, gemaakt met klein diafragma gezien de vele sterren bij de lichtbronnen. Lange sluitertijd zie je aan de verwaaide pluimen uit de schoorstenen. Zou als grote analoge foto ook prachtig zijn………….. Ik blijf ernaar kijken!

Jan van Zessen eindigde op de 2e plaats met deze foto genomen op de Maasvlakte 2

De 3e plaats was voor Kees Wolthoorn. Ook dit is een zonsondergang maar dan op het Wekeromse zand.