Foto van de maand September 2023

Een hele gevarieerde top 3 van foto van de maand. Op de 3de plaats een sfeervolle landschapsfoto van Marly. Zonsondergang op het strand van Wissant. De repeterende paaltjes leiden naar de zon die mooi erboven gepositioneerd is. De zonnestralen met spiegeling in het water, zorgen voor extra lijnenspel. En de kleurrijke lucht vult de donkere voorgrond heel mooi aan.
Op de 2e plaats een creatieve zwart wit architectuurfoto van Bert. De Delftse Poort samen met lijnen in de lucht (door de lange sluitertijd) zorgen voor een mooi lijnenspel. Samen met de lichte en donkere vlakken in het gebouw en de omgeving zorgt dit voor een surrealistisch beeld. Onderaan wordt het beeld nog aangevuld met de spiegeling van een ander gebouw.
Op de 1ste plaats een straatfoto van Didier. Het stille leven van een paar oude schoenen op straat. De kleur versterkt de vervreemding van het beeld wat gerealiseerd is met een infrarood filter. Het rooster zorgt voor een lijnenspel waarbij het onderwerp centraal staat. Wat is het verhaal achter deze eenzame achtergebleven schoenen…?

Bekijk ook:
Meer berichten zoals deze: