Foto van de maand Oktober 2023

Foto 1; Straatfotografie Didier. Een kleurrijke muurschildering van een gezicht in de Witte de Withstraat in Rotterdam. De foto is zeer kleurrijk ene en bijzondere gelaagde foto. Allereerst wordt er vanuit een ruit door glas naar buiten gefotografeerd Aan de overkant is een gezicht geschilderd waar het ene oog indringend naar je lijkt te kijken. De. Derde laag bestaat uit een vrouw die onscherp langsloopt. Zij zorgt voor beweging in de foto. De foto is erg goed in evenwicht qua kleur, vlakverdeling en licht donker. Een top staaltje straatfotografie.

Foto 2; Zwaan is van Rini. Een gestileerde foto van een zwaan in een witte omgeving. In deze foto wordt de fantasie geprikkeld. De hele witte achtergrond zorgt voor leegte maar de zwaan die zijn kop net achter een paar veertjes duwt vult de foto en verklaard de witte omgeving. De scherpe kop van de zwaan staat in mooi contrast met de achtergrond.

Foto 3; Strandfoto Didier. Een prachtige rustige foto waar drie elementen te zien zijn: lucht, zand en huisjes. De dreigende lucht staat in contrast met het serene zand waar geen voetsporen zijn te zien, maar wel mooie golvende lijnen.Daartussen knallen de huisjes in het rood, geel en groen van de foto af. Deze foto kan je zo aan de muur hangen.

Bekijk ook:
Meer berichten zoals deze: