Foto van de maand mei 2024

Deze keer wegens de vakantie periode maar een kleine opkomst een ieder had wel minstens 1 foto bij zich. De top drie is deze keer gevuld met drie heel verschillende foto’s.

Werk in uitvoering, van Hans van Essel. Hierop is te zien hoe een tattoo wordt gezet. De speciale pen, de handschoenen en het levende canvas staan centraal in de foto. De keuze van de kleur (of het ontbreken daarvan), de juiste hoeveelheid contrast en de vervaging naar de randen toe zorgen ervoor dat dit een zeer sfeervolle foto is geworden.

De buizerd van Marijke staat er fraai op. Een haarscherp oog waar nog mooi wat licht in wordt gevangen, kijkt of er iets te halen valt. De vogel staat goed gepositioneerd in de foto. Een erg mooi contrast van onderwerp en achtergrond.

Sjaak heeft in Antwerpen architectuur vastgelegd. Je kan niet direct zien wat het is. Het blijkt een fietsers viaduct en er ligt een plas water waar de wanden een prachtige reflectie geven. Heel goed gezien. De foto is bijna symmetrisch en zou op verschillende manieren bekeken kunnen worden. Dat de foto in zwart-wit is, is een goede keuze, dit voegt zeker iets toe aan dit beeld.

Bekijk ook:
Meer berichten zoals deze: