Digi van de maand Mei 2023

1: Foto van Didier Depas :Een straatfoto. De inlopende lijnen van de trap waar een man de trap oploopt neemt je verder mee de foto in. Op de achtergrond het gebouw van de KvK, de rij met bomen aan de linkerzijde  sluit het beeld mooi af. Didier heeft een grote voorkeur voor straatfotografie in zwart wit met hoge contrasten. De eigen stijl die hij hier in heeft ontwikkeld  komt ook hier in weer goed naar voren. 

2: Foto van Bert Boer. Zwart wit foto van een Reuzenrad met een mooi getekende lucht in de achtergrond. Bert heeft de keuze gemaakt om het Reuzenrad niet volledig in beeld te brengen. Dit is een gewaagde keuze die hier mooi tot zijn recht komt. Door het gekozen standpunt van de fotograaf komt ook de constructie van het Reuzenrad hierin goed naar voren.

3:Foto van Marijke Warner. Natuurfoto, zwart wit foto waarbij je vanaf de oever over de plas heen kijkt.  Het gras en de begroeiing geven de foto diepte. Een stevige wolken lucht en sterk golvend water met in het midden de skyline van de stad. Marijke heeft er voor gekozen om het beeld om te zetten in een contrastrijk zwart wit beeld. 

Bekijk ook:
Meer berichten zoals deze: