Competie Straatfotografie, AFC de Maasstad

Onze jaarlijkse competitie met  bevriende Cameraclub “Leigh on Sea” in Engeland was weer een spannende strijd.  Dit jaar was de competitiewedstrijd in Leigh on Sea.

Marly, Marc, Bert, Jan en Rini waren hiervoor speciaal afgereisd naar Engeland voor een bezoek aan onze vrienden “Cameraclub Leigh on Sea”.

Donderdagavond  24 april kwamen er weer veel prachtige beelden voorbij.  De competitie was opgedeeld in drie categorieën. Natuur, Perspectief en Straatfotografie. Andy Smit was de jury, besprak alle foto’s en gaf aanvullend nog enkele tips bij de beelden. gevolgd door een beoordeling, het bleef tot de laatste categorie spannend, beide clubs zijn zeer aan elkaar gewaagd. De competitie is dit jaar gewonnen door onze club met 1,5 punt verschil.

Dat maakt  het 2-1 voor de Maasstad. De beste natuurfoto en over het algemeen het beste beeld was van Marc (Maasstad). Het beste perspectief en straatbeeld was van Theo (Maasstad) .

Overdag waren we met leden van de cameraclub Leigh on Sea op bezoek geweest in Molden,. Vrijdag heeft Graham ons meegenomen voor een wandeling door het Gunnerspark in Southend.

Op zaterdag zijn we met een flinke groep fotografen met de trein afgereisd naar Londen. Waar we een bezoek hebben gebracht aan Londen en Greenwich. Na een gezamenlijke avondmaaltijd en de treinreis terug naar Southend on Sea was het tijd om afscheid van elkaar te nemen want zondagochtend moesten we vroeg uit de veren om op tijd bij de boot te zijn in Harwich voor de terug reis naar Hoek van Holland.

Wij bedanken de cameraclub “Leigh on Sea “ voor hun zeer gastvrije ontvangst en gezelschap tijdens onze uitstapjes, en speciaal Graham voor het organiseren van de competitie en ons bezoek. We hebben ons zeer welkom gevoeld en nodigen cameraclub “Leigh en Sea” dan ook uit voor een revanche bij ons in Rotterdam volgend jaar 2025.

Bekijk ook:
Meer berichten zoals deze: